Večeře

Květáková minipizza

Lehké těsto z květáku, ve kterém nenajdete ani gram lepku. Ty, kteří si v květáku příliš nelibují potěšíme, nejde tam totiž vůbec cítit. Převládá chuť italských bylinek, cibulky, žampiónů a pekanových ořechů. Na pizzu používáme naše domácí pesto z čerstvých bylinek. Pizzu podáváme s čerstvými listy salátu, které jsou přelité olivovým olejem.

A: kešu, pekanové ořechy

Podzimní špízy

Dozlatova grilovaná zelenina prostřídaná naloženým tofu v bylinkách a tahini omáčce. Špízy se podávají se šťouchanými bramborami a opečenou cibulkou.

A: soja, sezam

Fazolové bochánky

Bochánky jsou díky fazolím plné dobře vstřebatelné bílkoviny, podávají se s teplým salátem z pečené zeleniny, doplněným o čerstvý polníček. Bochánky jsou přelité domácí rajčatovou omáčkou s bylinkami. Tvoří tak ideální večerní jídlo pro ty, kdo chtějí zhubnout nebo si udřet hezkou postavu. Hodně bílkovin a vlákniny, málo sacharidů -> ideální kombinace 🙂

A: soja

„Sue-itanový“ salát

Směs domácího sei-tanu, pečené zeleniny, čerstvých bylinek a koření, podávané s lehce stravitelnými rýžovými nudlemi.

A: lepek, kešu

Miso polévka

s vývarem z nori řas s křupovaou zeleninou, koriandrem a limetkou

A: soja